Sunday, January 20, 2013

Permisul de munca "albastru" in Anglia sau "Blue Card"

Ce este "Blue Card" in Anglia?

Permisul de munca "albastru" in Anglia, "Cartea Albastra" sau "Blue Card"

Cei care doresc sa plece la munca in Anglia au auzit adesea expresii de felul "Blue Card", "Yellow Card",...etc. si nu se poate sa nu va fi intrebat ce e cu toate aceste culori?


In fapt, culorile apartin unor documente legale care permit a munci legal in Anglia. In mod popular acestea au primit numele dupa culorile documentelor, insa in spatele acestor denumiri si culori, nu uitati ca stau documente legale.

Este deosebit de important sa intelegeti diferenta dintre diferitele "culori" pentru ca acestea sunt in fapt diferente in ceea ce priveste permisul de munca pe teritoriul Marei Britanii (Anglia, Scotia, Tara Galilor si Irlanda de Nord).

JobsAlert.ro a inaugrat o serie de articole in acest sens care va va ajuta sa intelegeti aceste diferente, lucru deosebit de important inainte de a accepta o oferta de munca din Anglia.

Noi va invitam sa le studiati cu atentie si puteti beneficia de ajutorul nepretuit al expertilor JobsAlert.ro daca aveti nelamuriri.

Articolul despre "Permisul Albastru" sau "Cartea Albastra" ori "Blue Card", ca si celelalte articole despre diversele permise de munca in Anglia se pot gasi urmand link-ul de mai jos:

Permisul de munca in Anglia (Blue Card).

No comments:

Post a Comment