Thursday, February 7, 2013

Ofertele de munca pentru vasele de croaziera sunt in crestere

Ofertele de munca pentru vasele de croaziera sunt in crestere

Locuri de munca pe vase de croaziera

In fiecare an apar din ce in ce mai multe oferte de locuri de munca adresate romanilor pentru vasele de croaziera, acestea fiind de ordinal miilor. Se pare ca angajatorii doresc sa creasca numarul de angajati europeni in defavoarea asiaticilor.

Pe langa salarul standard de aproximativ 1500-2000 de dolari pe luna se adauga si bacsisurile. Sa nu uitam ca acest loc de munca include cazarea, masa si asigurarea medicala ceea ce a ajutat multi romani sa economiseasca o mare parte din salar.

Perioada de recrutare poate dura de la cateva saptamani pana la cateva luni. Pentru obtinerea vizei, biletului de avion, serviciile de imbarcare, consultatia medicala dar si testarea profesionala s-a calculat un cost de minim 150 de euro. Aceste costuri, de la caz la caz se pot ridica pana la 1100 de euro si vor fi suportate de angajator sau de candidat.

Cei care opteaza pentru un loc de munca pe un vas de croaziera trebuie sa aiba studii medii, sa stie limba engleza si sa aiba varsta de pana la 35 de ani. Cei care opteaza pentru postul de ospatar sau personal pentru curatenie nu necesita in mod obligatoriu experienta. Majoritatea angajatorilor solicita experienta pentru posturile de asistent medical, maseuze, instructor aerobic sau bucatar.

Angajarile se fac in fiecare sezon si se incheie contracte de munca pe perioade de 6 pana la 8 luni, cu vacante de pana la doua luni neplatite, intre doua contracte.

Mai multe oferte puteti gasi pe platforma www.JobsAlert.ro

No comments:

Post a Comment