Friday, February 22, 2013

Poti face cariera in vanzari si fara experienta

Poti face cariera in vanzari si fara experienta

Locuri de munca in vazari pe JobsAlert.ro site-ul preferat de romanii care doresc sa plece la munca in strainatate

Romanii se pot angaja in strainatate in domeniul vanzarilor chiar daca nu au experienta. Jobs Alert Romania, ne informeaza de ofertele de locuri de munca pentru postul de “consultant vanzari”, pentru spatiile comerciale din cele mai mari mall-uri din Germania, Irlanda, Anglia si Scotia.

Tinerii romani, dinamici, perseverenti si comunicativi cu varsta de 20-27 de ani, sunt invitati sa aplice pentru acest post, in cadrul caruia trebuie sa comercializeze produse cosmetice si pentru ingrijirea parului.

Angajatorii britanici ofera facilitati in ceea ce priveste obtinerea Yellow Card. Salariile sunt de aproximativ 1000-2500 de euro, plus comision din vanzarile zilnice de 20-30%. Sunt cerute cunostintele la nivel mediu de limba engleza, dar si de germana, pentru cei care doresc un loc de munca in Germania.

Sunt sanse reale de a primi venituri consistente, daca te implici in vanzari, unde poti crea o adevarata cariera. Chiar daca esti la inceput nu uita, ca atunci cand vinzi un produs sau serviciu este bine sa ii cunosti cat mai bine carcteristicile, inainte de a-l recomanda clientilor. Multe trucuri ale vanzarilor le poti afla de la colegii de breasla, si in felul acesta iti imbunatatesti strategia proprie.

Oferte de locuri de munca in strainatate pentru domeniul vanzarilor, si nu numai, pot fi vizualizate oricand pe site-ul www.JobsAlert.ro

No comments:

Post a Comment