Friday, March 8, 2013

Femeile tot mai active in locurile de munca din domeniul politicFemeile tot mai active in locurile de munca din domeniul politicFemeia si munca sa este apreciata peste tot in lume cu ocazia Zilei Internationale a Femeii.

Dedicat acestei zile, a fost organizat un sondaj Eurobarometru, de catre Comisia Europeana cu privire la imaginea femeii pe piata muncii.

Se pare ca majoritatea participantilor din Romania, Irlanda, Suedia si Olanda sunt de parere ca femeile ar trebui incurajate sa ocupe locuri de munca in politica, in special cele din tarile ce sunt in curs de dezvoltare.

Femeile sunt predispuse prin munca prestata sa acorde o atentie marita pentru rezolvarea situatiilor conflictuale, apararea drepturilor omului, dar si crearea de noi locuri de munca.

La acest sondaj au participat peste 25.000 de cetateni din cele 27 state membre ale Uniunii Europene, si care au adus un omagiu pentru munca femeilor si prezenta acestora in societate.

JobsAlert Romania va pune la dispozitie numeroase articole locuri de munca si sfaturi utile pentru o cariera de succes. De asemenea va tinem la curent cu ultimele stiri locuri de munca.

No comments:

Post a Comment