Wednesday, April 24, 2013

Muncitorii romani sunt solicitati in domeniul vanzarilor la locurile de munca din Anglia



Domeniul vanzarilor este considerat a fi intre cele mai bine platite domenii, indiferent de nivelul experientei profesionale. Daca doresti sa ai o cariera in vanzari, poti profesa chiar daca esti la inceput de drum. Trebuie sa fii convins de alegerea ta, sa fii perseverant si dornic de a cunoaste cat mai multe aspecte ale acestui domeniu de munca, si succesul tau este garantat.

Astfel de tineri dinamici sunt ofertati pe piata muncii de angajatorii din Anglia, Germania, Scotia si Irlanda, pe postul de “consultant vanzari”, in spatiile comerciale din cele mai mari mall-uri, unde vor comercializa produse cosmetice, dar si cele pentru ingrijirea parului.

Candidatii pentru aceste locuri de munca din strainatate, trebuie sa aiba varsta de 20-27 de ani si sa detina cunostinte de limba engleza la nivel mediu. Pe langa salarul lunar cuprins intre 1000-2500 de euro, se ofera comision din vanzari de 20-30% si facilitati pentru obtinerea dreptului de sedere, pe teritoriul Angliei.

Conditiile cerute de angajatorii straini, precum si beneficiile primite de muncitorii romani la locurile de munca din Anglia, pot fi analizate pe platforma www.JobsAlert.ro, care va pune la dispozite si numeroase oferte de locuri de munca in strainatate.

No comments:

Post a Comment