Sunday, April 28, 2013

Nivelul de trai din Anglia este mai ridicat de 5 ori decat nivelul de trai din Romania



Britanicii sunt in continuare ingrijorati de numarul mare de muncitori romani care cauta locuri de munca in strainatate, si ar putea emigra in Anglia pentru a se angaja la locurile de munca din Anglia, odata cu inceputul lunii ianuarie 2014. Ei au estimat, ca in urmatorii 5 ani vor emigra aproximativ 250.000 de muncitori romani si bulgari.

In acest sens au realizat un raport, a caror rezultate au fost publicate in versiunea electronica a cotidianului Daily Mail.

Potrivit informatiilor relatate, nivelul de trai din Marea Britanie este cu mult mai mare fata cel din Bulgaria sau Romania, reprezentand pentru acestia o oportunitate de a economisi. Salariul unui muncitor, poate fi de 250 de lire pe saptamana, in loc de aproximativ 50 de lire, in tara de origine.

Din aceeasi sursa aflam ca un muncitor, ce are in grija o sotie si doi copii, datorita beneficiilor oferite de statul britanic, poate castiga un salar de aproximativ 543 de lire pe saptamana, avand si dreptul de a depune acte pentru obtinerea unei locuinte sociale.

Vizitati platform www.JobsAlert.ro unde puteti vizualiza oferte de locuri de munca in Anglia dar si locuri de munca in strainatate.

No comments:

Post a Comment