Friday, May 31, 2013

Cetateni din Anglia vor sa investeasca sume importante de bani in Romania



Din pacate, numarul de locuri de munca in Romania in agricultura, nu este suficient, pentru forta de munca existenta. Din acest motiv, muncitorii romani, indiferent de domeniul de munca in care vor sa profeseze, prefera sa se angajeze la locurile de munca din strainatate. O mare parte din muncitorii romani care cauta locuri de munca in strainatate, vor sa presteze munca in agricultura.

Se pare ca unii cetateni din Anglia, sunt interesati sa investeasca sume importante de bani in Romania, prin cumapararea unor terenuri agricole, a caror valoare este mult mai convenabila decat in alte tari din Europa.

Compania britanica Brown & Co din Polonia, o companie de consultanta imobiliara, a organizat in Romania, un tur de prezentare a fermelor agricole si a institutiilor ce detin terenuri agricole pentru investitorii din Anglia. Se pare ca fiecare investitor din Anglia, va plati cate 1.000 de lire, de persoana, daca doreste sa participle la acest tur.

“Brown & Co ofera o gama variata de servicii pentru investitori, fie institutionali sau familii care cauta sa investeasca sau care au investiti deja in Romania. Acesta este primul tur de acest gen pe care il organizam in Romania”, a decalarat Adam Oliver, reprezentantul companiei britanice, conform informatiilor oferite de Economica.net.

Aceste sume importante de bani investite de cetatenii din Anglia, ar putea crea noi locuri de munca in Romania in agricultura, precum si in alte domenii de munca.

Muncitorii romani care cauta locuri de munca, sunt invitati pe platforma www.JobsAlert.ro, unde pot vizualiza numeroase locuri de munca in strainatate, locuri de munca in Anglia, precum si locuri de munca in Romania, in doferite domenii de munca.

No comments:

Post a Comment