Tuesday, May 14, 2013

Iesirea Marii Britanii din UE este sustinuta de un ministru britanicStatutul Marii Britanii in cadrul Uniunii Europene este in atentia oficialilor britanici.

Muncitorii romani care cauta locuri de munca in Anglia sunt de asemenea interesati de felul cum se va finaliza aceasta situatie.

Conform informatiilor oferite de Mediafax, Michael Gove, Ministrul Educatiei al Marii Britanii sustine iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, daca ar fi organizat un referendum in acest sens.

“Viata in afara Uniunii Europene ar fi perfecta, ne-am bucura de ea. Nu sunt multumit de pozitia noastra in cadrul UE si prefer o schimbare a relatiei Marii Britanii cu Uniunea Europeana”, a declarat ministrul britanic.

Se pare ca aceasta parere nu este impartasita si de David Cameron care a declarat: “Este in interesul marii britanii sa ramana o tara care sa fie bine conectata cu restul lumii.”

Muncitorii romani care cauta locuri de munca in strainatate sunt invitati pe platforma www.JobsAlert.ro, specializata in cautarea de locuri de munca in strainatate, unde sunt disponibile locuri de munca in Anglia.

No comments:

Post a Comment