Tuesday, May 28, 2013

Muncitorii romani plecati la munca in Anglia nu vor sa ramana definitiv in AngliaUn numar mare de muncitori romani care vor sa se angajeze la locurile de munca din strainatate, pleaca la munca in Anglia.

Presa britanica sustine ca muncitorii romani vor lua cu asalt locurile de munca din Anglia, odata cu ridicarea restrictiilor de pe piata muncii, la sfarsitul anului 2013. Majoritatea muncitorilor romani au ales sa se angajeze la locuile de munca din Anglia, datorita salariilor, care sunt si de 5 ori mai mari decat salariile din Romania. 

Se pare ca muncitorii romani care sunt plecati la munca in Anglia, nu planuiesc sa ramana definitiv in Anglia. Intrucat, majoritatea muncitorilor romani intretin familiile ramase in Romania, majoritatea planuiesc sa se intoarca in Romania.

In ciuda zvonurilor lansate de presa britanica, se pare angajtorii continua sa mentina pe piata muncii, numeroase oferte de locuri de munca in Anglia pentru muncitorii romani, care pot fi vizualizate pe platform www.JobsAlert.ro, dedicata cautarii de locuri de munca in strainatate.

No comments:

Post a Comment