Saturday, May 25, 2013

Un europarlamentar britanic este de parere ca asocierea Schengen-MCV este de bun augurGraham Watson, europarlamentarul britanic liberal, considera ca asocierea dintre Schengen si raportul MCV pentru Romania este de bun augur.

“Cred ca asocierea lor este una corecta. MCV a fost introdus pentru ca s-a recunoscut ca este nevoie de o armonizare a standardelor, pentru a permite sistemului Schengen sa functioneze. Bulgaria si Romania au facut progrese catre acele standarde, desi au fost mai lente in ultimii ani decat anterior. Sper ca vom putea accelera acele procese, pentru ca este in avantajul nu doar al UE si sistemului Schengen, ci si in al celor doua tari sa-si supravegheze granitele corespunzator”, a declarat europarlamentarul, intr-un intrviu acordat pentru Hotnews.ro.

Muncitorii romani care cauta locuri de munca in Anglia sunt invitati pe platforma www.JobsAlert.ro, dedicate cautarii de locuri de munca in strainatate pentru muncitorii romani, care ofera consultanta gratuita si numeroase stiri si articole actualizate zilnic.

No comments:

Post a Comment