Thursday, June 6, 2013

Ce planuri are guvernul britanic pentru muncitorii romani din AngliaPentru limitarea imigratiei a muncitorilor romani la locurile de munca din Anglia incepand cu 2014, cand se vor ridica restrictiile de pe piata muncii, guvernul britanic doreste sa impuna noi masuri.

Guvernul din Anglia, doreste sa limiteze accesul muncitorilor romani la locuintele sociale, sa impuna plata la vizita la medical generalist, si sa introduca unele “premise de rezidenta biometrice”.

Aceste premise, create pentru muncitorii care vor sa locuiasca legal in Anglia si sa munceasca la locurile de munca din Anglia, vor contine pe langa datele personale, imaginea faciala si amprentele.

Guvernul britanic, se gandeste la aceste masuri pentru a limita accesul muncitorilor imigranti din Romania si Bulgaria, conform informatiilor oferite de Mediafax.

“Premierul vrea ca sistemul privind imigratia sa sprijine persoanele care muncesc din greu si fac lucrurile corect. El este hotarat sa puna capat situatiei in care persoanele pot veni in Marea Britanie si pot obtine beneficii si servicii publice fara sa aduca nimic in schimb. El se opune culturii “ceva pentru nimic” a unor persoane care vin aici din strainatate si sar randul la locuintele sociale in defavoarea unor familii locale care traiesc in zona de ani de zile si platesc taxe. Vrem sa eliminam orice asteptare din partea noilor imigranti ca ar primi o casa la sosire”, a declarat o sursa anonima pentru Daily Mail, editia electronica.

Noile legi propuse de guvernul din Anglia, ar putea obliga primariile din Marea Britanie sa utilizeze “testul de rezidenta”, pentru muncitorii romani care vor sa se inscrie pentru obtinerea unei locuinte sociale.

In ciuda acestor masuri planuite de guvernul britanic, se pare ca muncitorii romani sunt in continuare solicitati la locurile de munca din Anglia. 

Numeroase locuri de munca in Anglia, sunt disponibile pe platforma www.JobsAlert.ro, dedicate cautarii de locuri de munca in strainatate.

No comments:

Post a Comment