Friday, June 14, 2013

Intrebari ciudate adresate de angajatori la interviul de angajare

Indiferent ca muncitorii sunt interesati de angajare la locurile de munca din strainatate sau la locurile de munca din Romania, trebuie sa faca fata unui interviu de angajare, ce poate fi presarat cu unele din cele mai ciudate intrebari. Se pare ca angajatorii care ofera locuri de munca in strainatate pentru muncitorii calificati, au reusit sa revolutionize banalul interviu de angajare, cu intrebari neasteptate.

Iata cateva exemple de intrebari incuietoare adresate candidatilor de catre angajatori care oferea locuri de munca in Anglia dar si locuri de munca in strainatate:

  • “Ce te-ar face sa fii fericit daca trebuie sa lucrezi vineri seara pana tarziu?”
  • “Cum te gandesti sa impachetezi o girafa intr-un frigider?”
  • “Cu cine ai alege sa te lupti: cu o rata de dimensiunile unui cal sau cu 100 de cai de dimensiunile unei rate?”
“Chiar si asa, iti poti face o idee despre tipul de intrebari neasteptate care iti pot fi puse la interviu”, a declarat unul dintre realizatorii unui top al celor mai ciudate intrebari formaulate de angajatori la interviul de angajare. 

Acest top contine cele mai ciudate 10 intrebari de la interviul de angajare. In acest top mai pot fi enumerate si intrebari de genul “Cum ai proceda daca trebuie sa scoti un ac dintr-un car cu fan?”, “Cum ii explicit bunicii tale ce este Facebook?” sau “Cum crezi ca ar comunica oamenii intr-o lume perfecta?”

Aceste intrebari au fost intalnite de candidatii care cautau locuri de munca in strainatate, mai exact, practicate de angajatorii care ofereau locuri de munca in Anglia, cum sunt companiile: Tesco, banca UBS, compania miniera BHP Billiton, Macquarie Bank, Huddle sau Novell.


Platforma JobsAlert.ro, specializata in cautarea de locuri de munca in strainatate pentru muncitorii romani, ofera consultanta gratuita, articole si sfaturi utile, precum si peste 2.000 de oferte de locuri de munca in Anglia si Marea Britanie pentru muncitorii calificati si muncitorii necalificati.

No comments:

Post a Comment