Monday, April 29, 2013

Liber la locurile de munca in Anglia incepand cu 2014 pentru muncitorii romani



Sfarsitul anului 2013 marcheaza o noua epoca pe piata muncii pentru muncitorii romani. Odata cu inceputul anului 2014, toate restrictiile din tarile unde majoritatea romanilor doresc sa lucreze (Uniunea Europeana), vor fi scoase. Acest lucru semnalizeaza noi oportunitati atat pentru muncitorii romani dar si pentru angajatorii care ofera locuri de munca in Anglia, care nu vor mai avea nevoie de prea multe acte la angajarea muncitorilor romani.

Desi populatia Marii Britanii este contra ridicarii acestor restrictii, ministrul de interne a declarat deja ca tratatul semnat la intrara romaniei in Uniunea Europeana, va fi respectat. Mai departe acesta a semnalizat o preocupare pentru a limita abuzurile la sistemele de sanatate si asistenta sociala ce ar putea veni in cazul unui val de emigranti.

Presa britanica a incercat sa opreasca venirea muncitorilor romani, printr-o prezentare sumbra a Marii Britanii, ceea ce este putin ironic comparand maginea zugravita de agentiile de recrutare. Numeroase firme au cheltuit sume importante de bani pentru a zugravi o imagine foarte buna a Marii Britanii pe plan international, pentru a accelera ritmul investitiilor in aceasta tara.

Pentru locuri de munca in strainatate , platforma www.JobsAlert.ro va pune la dispozitie o oferta variata de oferte, fara nici un fel de taxe atasate.

No comments:

Post a Comment