Tuesday, April 9, 2013

Muncitorii romani castiga teren pe piata muncii din Anglia


Multe speculatii referitoare la numarul muncitorilor romani care vor pleca la munca in Anglia, au aparut, pe masura ce termenul expirarii restrictiilor de pe piata muncii din Anglia, se apropie de final.

Cu toate aceastea, se pare ca muncitorii britanici nu sunt interesati de locurile de munca dinAnglia, preferand sa beneficieze de avantajele serviciilor sociale. Din acest motiv, pe piata muncii din Romania, au aparut numeroase oferte de locuri de munca in Anglia adresate muncitorilor romani.

Munca muncitorilor romani este apreciata de primarul Londrei, Boris Johnson, care si-a declarat simpatia fata de muncitorii europeni, intr-un interviu pentru The Daily Telegraph. Acesta apreciaza muncitorii imigranti, care depun eforturi considerabile la locurile de munca refuzate de muncitorii britanici, contribuind astfel la bunastarea Angliei. Acesta recunoaste ca muncitorii imigranti nu sunt vinovati pentru faptul ca muncitorii britanici pierd teren pe piata muncii.

Si angajatorii care ofera locuri de munca in Anglia, sunt de aceeasi parere, intrucat pe piata muncii din Romania exista numeroase oferte de locuri de munca in Anglia pentru muncitorii romani.

Locuri de munca in Anglia pot fi vizualizate pe platforma www.JobsAlert.ro, specializata in cautarea locurilor de munca in strainatate cu contract de munca, unde pot fi vizualizate peste 1.500 de oferte de locuri de munca in Anglia.

No comments:

Post a Comment