Thursday, May 30, 2013

Terenuri agricole din Romania cumparate de investitori din Anglia



In timp ce muncitorii romani cauta locuri de munca in Anglia, se pare ca unii investitori din Anglia, doresc sa cumpere terenuri agricole in Romania.

Pentru investitorii din Anglia, interesati de terenurile agricole din Romania si dornici sa investeasca in aceste terenuri sume importante de bani, o companie britanica a organizat un tur de prezentare a fermelor agricole si a institutiilor de profil agricol, ce detin terenuri agricole de vanzare.

“Dorim sa luam un mic grup in Romania pentru a prezenta oportunitatile de investitii agricole, atat la nivel de consortiu, cat si la nivel individual. Cu terenuri ale caror preturi pornesc de la 1.500 de euro/hectar si ajung la 4.000 de euro/hectar, dar si castiguri de 10%. Romania, care s-a alaturat Uniunii Europene in 2007, ofera cateva oportunitati interesante pentru cei care cauta sa investeasca in agricultura”, a declarat reprezentantul companiei britanice.

Muncitorii romani care cauta locuri de munca in Anglia, sunt invitati pe site-ul de recrutare www.JobsAlert.ro, care ofera numeroase locuri de munca in strainatate cu contract de munca.

No comments:

Post a Comment