Thursday, June 20, 2013

Burse in Anglia pentru absolventii romani

Conform informatiilor oferite de Realiatatea.net, absolventii romani care vor sa participe la programe de master pe o perioada de un an de zile la University of Sunderland din Anglia, pot primi burse ce valoreaza 2.000 de lire sterline.

In randul programelor disponibile pentru absolventii romani se enumera si cele pentru Drept, Turism, Jurnalistica, Management, Marketing, Medicina, MBA, Informatica, Telecomunicatii sau Farmacie.

Se pare ca taxa de scolarizare pentru aceste programe din Anglia disponibile pentru absolventii romani, are valoarea standard de 4.050 de lire sterline, iar bursa acordata reprezinta 50% din valoarea totala. 

Absolventii romani care vor beneficia de aceasta bursa, vor achita pe langa restul taxei de scolarizare si alte cheltuili cu masa si cazarea, ce pot atinge valoarea de 5.000 de lire pe intreaga perioada de studiu.

Univeristatea Sunderland a promovat acest proiect pentru a atrage tot mai multi absolventi romani, intrucat pana in prezent, deja 92 de romani studiaza la aceasta universitate iar numarul romanilor dornici sa studieze la acest institut este in crestere anual.


Muncitorii romani care cauta locuri de munca in Anglia, sunt invitati pe platfroma JobsAlert.ro unde sunt actualizate zilnic numeroase locuri de munca in strainatate pentru muncitorii romani.

No comments:

Post a Comment